Uit de kunst

Inleiding

In januari 2019 zijn we met iets geheel nieuws begonnen en wel met een Projectkoor onder de naam “Uit de Kunst”. Het project heeft met verschillende kunstuitingen te maken zoals film, opera, musical of dans en in de te zingen liederen wordt een link gelegd naar kunst.

Het is de bedoeling in juni 2019 de resultaten van het project aan het publiek te laten horen en dan een aantal keren met het Projectkoor op te treden. In Heino, maar misschien ook nog in andere plaatsen.

Doe mee!

Heb je niet direct zin om (permanent) lid te worden van een koor, maar lijkt het je wel leuk om een poos mee te zingen door aan een projectkoor mee te doen, dan krijg je daarvoor nu dé kans. En… het kost niks, je kunt geheel gratis meedoen!

Je krijgt alle gelegenheid en tijd om bij ons te wennen en rustig te bekijken of het zingen in een mannenkoor iets voor je is. Je gaat sfeer proeven en nieuwe liederen met ons instuderen om straks het publiek te laten genieten. We zingen prettig gevarieerd van klassiek tot pop, meestal vierstemmig en in verschillende talen.

We hebben een geweldige dirigent in Jeroen Hulshof die je snel het gevoel zal geven dat je je thuis voelt bij het koor.

Bonus (Don Kozakkenkoor)

Ga je meedoen met het Projectkoor dan word je ook nog in de gelegenheid gesteld om met het wereldberoemde Russische Don Kozakkenkoor mee te zingen. Dit koor komt opnieuw naar Heino in het najaar van 2019 en dan staat er weer een mooi optreden gepland in de Nicolaaskerk. Kom op en gun jezelf de kans en het plezier om samen met ons en het Don Kozakkenkoor op te treden!

Aanmelden

We hopen dat we je met onze plannen hebben uitgedaagd om met ons in het Projectkoor “Uit de Kunst” mee te doen. De repetities hebben we in de grote zaal van het Kerkhuus op woensdagavond van half acht tot half tien.

We zien uit naar je komst en wensen je nu al heel veel zangplezier!!

Wil je je aanmelden voor het projectkoor of wil je nog wat meer informatie neem dan gerust contact op met één van de volgende koorleden:

Jan Nijkamp (0572-392418), Jan Naber (0572-393784), Frank Bom (0572-391960) of Jan Riepma (0572-391381)

Contactgegevens:
Adres secretariaat: